Від домашнього аудіо до комплексних комерційних інсталяцій, SoundLab – лідери високоякісних рішень.

+38 (050) 013-95-26 +38 (044) 225-55-74Замовити дзвінок
Замовити дзвінок

Залишіть Ваші контактні дані та наші фахівці зв'яжуться з Вами найближчим часом для вирішення питання.

Ваш телефон
Ваш телефон*
Ваше имя
Ваше ім'я

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно надіслано. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

Якщо ви побоювалися, що при покупці бездротових колонок неминуче доведеться вийти зі звичного кола торгових марок, на вас чекає приємний сюрприз. Нову технологію просувають не лише молоді амбітні компанії, а й такі перевірені часом улюбленці публіки як Denon. Маючи за спиною 110 років досвіду роботи зі звуком, компанія виразно розуміється на створенні високоякісних акустичних систем.

Denon Home

Справжня універсальність у стандартній комплектації

Колонки серії Denon Home здатні задовольнити всі сподівання найвитонченіших меломанів. Вони підтримують формати Hi-Res-аудіо, завдяки чому цифрова аудіотека зазвучить не гірше за вініл, а також широкий спектр сервісів бездротової трансляції, включаючи Spotify, Tidal, Apple Music, Amazon Music HD, TuneIn і Deezer. І це ще не все. Завдяки наявності Wi-Fi, Apple AirPlay 2 і Bluetooth слухати музику можна будь-де і з чого завгодно - зі смартфона, в трансляції з Інтернет-сайту або в роздачі по домашній бездротовій мережі.

Віддаєте перевагу кабельному підключенню? Ніяких проблем. Колонки Denon Home мають 3,5-міліметрові аудіовходи для безпосереднього підключення аналогових пристроїв. USB-вхід нагоді для програвання файлів з флешки або переносного жорсткого диска. Крім того, сигнал із цих аналогових джерел та USB-компонентів можна відтворювати на будь-якому іншому домашньому пристрої HEOS.

Різні формати файлів у цифровій колекції теж не стануть на заваді. Denon Home підтримує ALAC, FLAC та WAV до 192 кГц/24 біт, а також DSD 2,8 МГц та 5,6 МГц. Тож не турбуйтеся: дорогоцінні записи невідомих японських джазових музикантів дочекаються своєї зіркової години.

Denon Home

Звук третього ступеня

До лінійки Denon Home входять три моделі.

Найпотужніша представниця сімейства – Denon Home 350 – оснащена шістьма вбудованими блоками посилення, які живлять два 6,5-дюймові вуфери, пару дводюймових СЧ-динаміків і два твітери, забезпечуючи чудовий для пристрою «все в одному» звук.

Модель Denon Home 250 оснащена двома твітерами, для покращення кутової характеристики випромінювання звуку розташованими під кутом, та двома 4-дюймовими СЧ/НЧ-динаміками, а також чотирма підсилювачами та 5,25-дюймовим пасивним радіатором.

Власникам невеликих кімнат підійде Denon Home 150. Завдяки двосмуговій комбінації 3,5-дюймового СЧ/НЧ-динаміка і дюймового твітера ця АС створює напрочуд переконливий для таких скромних габаритів звук.

Всі три моделі випускаються в чорній та білій обробці, що дозволяє підібрати відповідний для будь-якої обстановки варіант.

Denon Home

Denon Home стане серцем вашої системи

Моделі Denon Home підтримують технології Denon HEOS. З її допомогою можна додати будь-яку колонку Home до наявної системи, що включає інші HEOS-сумісні пристрої – такі як AV-ресивери, саундбари або музичні системи Denon і Marantz. Іншими словами, вони відмінно впишуться в Hi-Fi-систему або домашній кінотеатр - але будуть так само хороші і як автономні АС.

Об'єднавши дві колонки Denon Home в стереопару, їх можна зв'язати бездротовим каналом з сабвуфером Denon DSW-1H в 2.1-канальну систему ДК з разюче потужними басами. А якщо додати до них саундбар Denon DHT-S716H, ви отримаєте повномасштабну систему об'ємного звучання формату 5.1, що забезпечує повне занурення у фільми та телепрограми.

Ця ж технологія HEOS дозволяє включати АС Denon Home до складу мультирумної системи для відтворення однієї і тієї ж музики в різних кімнатах будинку. З їх допомогою можна створити приємну атмосферу в навчальному кабінеті, живий настрій у кухні та ненав'язливий звуковий супровід у вітальні. До того ж це чудовий варіант для вечірки.

Нарешті, ці АС є компонентом розумного будинку, підтримуючи голосове управління за допомогою персональних асистентів Apple Siri, Google Assistant або Amazon Alexa з сумісного пристрою. Усі моделі Denon Home оснащені вбудованими мікрофонами; Упродовж цього року після оновлення прошивки у них з'явиться власний голосовий помічник. Завдяки цьому Denon Home стануть серцем вашого розумного дому.

Навіть традиційні методи управління було переглянуто і зроблено сучаснішими. Замість звичних сенсорних кнопок АС мають гладку панель з датчиком наближення – якщо піднести до нього руку, сенсорні ділянки починають світитися. Кнопки швидкого переходу дозволяють одним натисканням перемикатися на улюблені радіостанції, Spotify або аудіовхід; завдяки водо- та брудозахисному тканинному покриттю колонки можна встановлювати будь-де і насолоджуватися музикою на кухні або у ванній, не побоюючись пошкодити пристрій.

Різносторонні, високотехнологічні та винятково прості в налаштуванні, розумні колонки Denon Home – саме те, чого так не вистачало вашому будинку.

    Інші записи
    Програвачі вінілу - вічна класика.
    Програвачі вінілу - вічна класика.
    Вініловий плеєр - це пристрій, який використовується для відтворення музики, записаної на вінілових дисках.
    Докладніше
    Огляд Audio-Technica AT-LP5x
    Відмінний звук та зручність використання
    Докладніше
    Бездротова мережна аудіосистема Naim Mu-so Qb 2
    Скромний зовні кубик Mu-so Qb свого часу змінив обивательські уявлення про музичні можливості компактних дизайнерських аудіосистем. А чим порадує модель другого покоління, що отримала ще більш розвинену мережеву платформу, покращені інтерфейси та розширене керування? Все-таки ім'я Naim асоціюється насамперед із відмінним звучанням, а не з рекордним функціоналом.
    Докладніше
    • Коментарі
    Завантаження коментарів...
    Придбати в один клік
    Заповніть дані для замовлення
    Запросити вартість товару
    Заповніть дані для запиту ціни
    Запросити ціну Запросити ціну